X

KTM lancerer EXC-F 350 i Milano

Enduro-entusiaster behøvede i sidste ende ikke at vente ret længe på en homologeret version af KTM SX-F 350. KTMs mellemstørrelsesmodel er allerede et salgshit på motocrossmarkedet, og forventningen er, at enduroversionen kan fortsætte denne trend. Hvis vi kan tro KTM selv, vil 350 EXC-F fabrikscyklen være den mest sofistikerede og bedste firetakts konkurrence enduro nogensinde! Denne motor er derfor en forløber for, hvad østrigerne ønsker at bringe i den næste generation af E2-motorer...

Især i enduro, hvor det er endnu vigtigere at spare energi, lyder '350-formlen' som en stensikker opskrift. Kraften fra en 450 kombineret med brugervenligheden fra en 250. Takket være det avancerede design med elektronisk indsprøjtning og motorstyring, leverer 350 EXC-F fabriksmotorcyklen næsten lige så meget kraft som en 450cc. Alligevel er motoren lige så kompakt som en 250'er og kombinerer lav vægt med den dynamiske håndtering af en mindre motor. Plastik og ramme er også helt nye.

Med 350 EXC-F fortsætter KTM sin tradition for udvikling i konkurrence. Først efter at KTM-fabriksrytterne har testet den nye cykel under de hårdeste forhold, vil den være klar til serieproduktion.