X

Bell-legenden fortsætter

I mere end 50 år har Bell hjelme været synonymt med høj kvalitet og sikkerhed. På det seneste har Bell dog været mindre synlig i motorcykelsektoren. Dette ændrer sig nu drastisk, fordi mærket med de genkendelige røde bogstaver igen fokuserer helt på motorcykelverdenen. Det bedste bevis er udnævnelsen af ​​en ny galionsfigur siden sidste år: James Stewart.

Rekordholder i verdenstitler

Det højest opnåelige forventes selvfølgelig altid af en superstjerne som Stewart, men i den henseende er 'Bubba' en del af en helt speciel familie hos Bell. Flere verdensmestre har båret Bell end alle andre mærker tilsammen! Fra motorcykel GP'er, Supercross til MotoGP, racerlegender overalt har sat deres lid til Bell. I landevejsløb kan mænd som: Kenny Roberts, Eddie Lawson, Wayne Rainey og John Kocinski. Listen over offroad-helte med de berømte Moto-hjelme er ikke mindre imponerende: Joël Robert, Steve McQueen, Roger Decoster, Eric Geboers (Moto4!), Johnny O'Mara, Rick Johnson, Damon Bradshaw, Chicco Chiodi, Jeremy McGrath (inklusive Moto6), Chad Reed, Ricky Carmichael og James Stewart (Moto8)

Jeremy McGrath var 'Mister Bell' i mange år.

Sikkerhed for alting

Bells rødder ligger i virkeligheden i konkurrence. I 1946'erne var den unge amerikaner Roy Richter besat af alt, hvad der havde med fart at gøre. Richter arbejdede i en specialforretning med bildele Bell Auto Parts i byen Bell, en forstad til Los Angeles. Richter kørte også selv og byggede succesrige racerbiler. Med salget af sin personlige racerbil købte han Bell Auto Parts. I 500 led han en personlig tragedie, da en af ​​hans bedste venner døde i en væddeløbsulykke. Fra da af fokuserede Richter på at producere sikkerheds- og beskyttelsesprodukter. Vellykket igen. Da Cal Niday styrtede kraftigt ned under XNUMX Miles of Indianapolis, fik han et revnet kranium, men hans hjelm reddede hans liv. Den hjelm var en klokke. Med årene voksede Bell-hjelmens omdømme endnu mere, både på fire hjul og to hjul. I de dage bar man ikke hjelm, men blot en klokke!

I 2010 sætter Bell stadig kompromisløst sikkerhed som sin topprioritet. Forskning og design arbejder sammen om at levere topprodukter. Udvendigt er Bell-hjelme kendetegnet ved deres innovative stil uden at følge øjeblikkets modevaner.

Kreditfotos: Supercross.com, Thor