X

Troy Adams vinder 1. nat i München

Bidraget fra de europæiske kørere i München var klart for svagt fredag ​​aften. Ikke færre end fire amerikanere sluttede i top fire. Sejren gik til 26-årige Troy Adams (Honda), foran Jason Thomas (Suzuki), Kyle Chisholm (Kawasaki) og Heath Voss (Honda). Enhver, der ser på Adams' rekord, er ikke umiddelbart overrasket over hans stærke præstation i Olympiahal. Fordi Adams er en af ​​de SX-specialister, der føler sig perfekt hjemme på de mindre Supercross-kredsløb. Han var trods alt allerede på podiet to gange i US Open (Lites).

Cédric '2T' Soubeyras var den første europæer til at parkere sin KTM på fem, men franskmanden havde fremragende fart og var i samme rytme som amerikanerne. Hverken Jurgen Wybo eller Yentel Martens nåede finalen.

I SX2-klassen red tjekken Neugebauer (Kawasaki-Pfeil) sig til to sejre. Den tidligere MC Mikkola-pilot Jack Brunell (Sturm-Kawasaki) blev nummer to takket være en anden- og tredjeplads. Franske Boris Maillard gjorde det igen godt i mesterskabet med sin tredjeplads.

Fotokredit (arkiv): Frank Hoppen